Опис
Амла або Індійський Аґрус, є найбагатшим відомим натуральним джерелом вітаміну С у природі. Амла містить у собі 5 смаків з 6 можливих (згідно з аюрведе): солодкий, кислий, гіркий, в“яжучий і гострий. Єдиний смак, якого немає в Амлі, це солоний. Ця якість Амли робить її цілющою для всіх трьох дош, чим можуть похвалитися лише небагато плодів. Амла хороша за будь-якої погоди і для будь-якої конституції тіла. Прекрасно підходить при лікуванні кашлю, застуди, болю в горлі та при респіраторних інфекціях. Як антиоксидант, Амла захищає тіло від руйнівного впливу вільних радикалів і таким чином уповільнює процес старіння. Амла - загальнозміцнюючий засіб і корисний при багатьох захворюваннях. Амла ефективно балансує усі три доші. З цієї причини, вона є основним інгредієнтом в аюрведичному тонику Чаванпраш, що видирає, який називають еліксиром життя. Крім того, Амла є важливою складовою такої відомої расаяни як Тріфала, одним із основних лікарських засобів в аюрведе. Амла, це рідкісне поєднання в“яжучих та поживних властивостей, що дуже важливо при лікуванні та відновленні різних типів тканин організму. Амла використовується як усередину, так і назовні для лікування ран, нагноєнь і т.д. Також, Амла цінується за свою властивість посилювати оджас, завдяки чому покращується робота імунної системи. Спосіб застосування: 1-3 таб 3 рази на день або за рекомендацією аюрведичного лікаря