Каталог товарів
Меню
  • Rajma Masala Холодма масала 100 грамів.

Rajma Masala Холодма масала 100 грамів.

0 відгуків

102 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Rajma Masala Раджма масала виробництво Індія 100грам. Rajma Masala Приправа для бобових Rajma Masala містить лише натуральні трави та інгредієнти. Ідеально підходить для приготування страв із квасолі та інших бобових. Підкреслює смак страви, робить її насиченою та ароматною, містить мінеральні речовини та вітаміни, сприяє поліпшенню травлення. Вишукана суміш спецій, що надає незвичайний смак стравам із чолі (чхолі), нуту, машу, сої, бобам, квасолі, закускам, гарнірам, але особливо підходить для великих червоних бобів. Склад: Dhania, Amchoor, Namak, Mirch, Anardana, Pudina, Kali Mirch, Saunth, Jeera, Badi Ealichi, Laung, Dalcheeni, Jaiphal, Javitri, Choti Elaichi, Pipal. Один із простих рецептів: Замочіть 200г червоної квасолі в 300мл води на ніч. Варіть квасолю в 650 мл води протягом 20 хв. Наріжте 100г цибулі та 150г помідорів. У великій каструлі нагрійте 50мл рослинної олії та обсмажте цибулю до золотистого кольору. Додайте помідори, сіль 7г або до смаку і 15г Раджма Масала. Розмішайте, щоб вийшла паста. Додайте|добавляйте| квасолю разом з водою, в якій вона варилася і перемішайте. Нехай кипить на повільному вогні протягом 15 хв або поки боби не стануть м“якими. Таким же чином, використовуючи суміш спецій Раджма Масала, можна приготувати будь-яку іншу квасолю.
Характеристики
Вес 100
Высота 0 см
Длина 0 см
Ширина 0 см
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка