Каталог товарів
Меню
  • Meat Masala М“ясна масала 100г.

Meat Masala М“ясна масала 100г.

0 відгуків

88 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Meat Masala М“ясна масала виробництво Індія 100г. Міт Масала – це суміш спецій, в основі якої чорний перець, коріандр та чилі. Завдяки точному дозування складових суміші, ця масала підкреслить смак та аромат будь-якої м“ясної страви. Всупереч поширеній думці, що індійці не вживають м“яса, найкращі рецепти м“ясних страв та прянощів для їх приготувань з“явилися саме на півострові Індостан. М“ясна масала використовується для приготування різноманітних м“ясних страв: котлет, відбивних, шашликів, жаркого, буженини, запечених рулетів, фаршу. Склад: Аніс, нут (турецький горох), чорний перець, кардамон, касія, листя касії, чилі, листя гвоздики, гвоздика, сіль звичайна, коріандр, кмин, сухий імбир, фенхель, часник, листя шамбали, листя м“яти, гірчиця . Спосіб застосування: 1. Замочіть 100 г каянуса (голубиного гороху) на 30 хвилин. Після відваріть його зі шматочками гомілки, баклажаном, гарбузом і цибулею. 2. Додайте 2 столові ложки густого соку тамаринду, порошку чилі, сіль. Після додайте 1 столову ложку з гіркою Самбхар Масала фірми Еверест. Доведіть до кипіння. Зніміть з вогню та можете подавати. Спосіб зберігання: Зберігати в сухому, прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів. Чи не заморожувати. Щільно закривати кришку після використання.
Характеристики
Вес 100
Высота 0 см
Длина 0 см
Ширина 0 см
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка