Каталог товарів
Меню
  • Curry Powder Mild Каррі листя мелене 100грам.

Curry Powder Mild Каррі листя мелене 100грам.

0 відгуків

76 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Curry Powder Mild Каррі листя меле виробництво Індія 100грам. Curry Powder Каррі листя (Каррі патті) Молоте листя дерева каррі – основний компонент відомої всім пряної суміші каррі. Невелике деревце Mentha piperita, до 5 м заввишки, відноситься до сімейства цитрусових. Вважає за краще рости в субтропіках Азії, але і тут, часом, проявляється його примхливий характер. Особливий аромат і смак мають свіже листя, але, оскільки деревце рідке і росте в важкодоступних місцях, на ринок найчастіше потрапляє вже сушене листя. Листя каррі надає страві з овочів особливий приємний аромат і пікантну гострину. В Індії та на Шрі-Ланці готують рибу та курку каррі, додаючи при цьому кокосове молоко. Смак страви дивовижний! Користь для тіла та Духа. Паста зі свіжого листя каррі чудово допомагає при запальних шкірних захворюваннях. Каррі має жарознижувальну та бактерицидну властивість, а також запобігає блюванню при токсикозі вагітних або заколисуванні в транспорті. Настій з листя (сухого або свіжого) знімає шлункові кольки і діє як м“яке проносне. А сучасна медицина встановила, що листя каррі ефективне у лікуванні цукрового діабету. Листя каррі допомагають у лікуванні запальних процесів у нирках. Збільшують діурез. Листя очищає кров від білкових шлаків, лікує ангіну. Каррі вчить стримано, без лінощів і перенапруги ставитися до себе. Полегшує вантаж внутрішніх протиріч. З“являється тиша, спокій у душі. Допомагає без метушні поступово вирішувати проблеми. Підвищує Капху. Протипоказання: обмежене вживання під час вагітності. Цікаво. Аромат каррі в Індії всюди! Однак Китай та Таїланд лідирують за кількістю різноманітних страв під однією і тією самою назвою «каррі». Якщо пасту для маринаду додають стручки зеленого перцю, це зелений каррі, якщо стручки червоного перцю, це червоний каррі, жовтий каррі готується з додаванням куркуми. Дуже смачно. Картопля, запечена в кокосовому молоці з листя каррі. 8-10 сушеного листя каррі залити 400 г кокосового молока, яке попередньо добре збити. Залишити на 2 години. 400 г нерозсипчастої картоплі почистити, а можна просто добре помити щіточкою, нарізати не дуже тонкі часточки. Зелену цибулю нарізати смужками довжиною 1,5 см. Форму для запікання змастити олією. Викласти шар картопляних часточок, посипати цибулею, перцем, сіллю і викласти наступний шар, посипавши його у свою чергу спеціями та прянощами. Зверху покласти листя каррі з кокосовим молоком, закрити форму фольгою. Запікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин, поки картопля не стане м“якою. Зніміть фольгу та поставте форму під розігрітий гриль, щоб утворилася золотиста скоринка. Ця страва буде чудовим гарніром до риби та морепродуктів. Матеріали з книги “СПЕЦІЇ. Подорож до Королівства смаку“ Навроцька Т.В. Одеса ТЕС 2011 80 сторінок
Характеристики
Вес 100
Высота 0 см
Длина 0 см
Ширина 0 см
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка